RockStation

Scorpions – Utolsó lemez, utolsó turné

2010. január 25. - sunthatneversets

Az új albumát márciusban Sting In The Tail címmel megjelentető német Scorpions korábban már jelezte, hogy januárban fontos bejelentést tesz. Nos, január 24-én a legendás csapat saját honlapján (www.the-scorpions.com) a következő bejelentést tette:


„Fontos üzenet a rajongóinknak! Mindig is ez adta számunkra az élvezetet, az életünk értelmét, a szenvedélyünket, hogy nektek zenélhettünk - akár a színpadon, akár a stúdióban, új dalokat alkotva.
Miközben az új lemezünkön dolgoztunk az utóbbi hónapokban, szó szerint érezhettük munkánk erejét és azt, hogy még mindig mennyire élvezzük ezt az egészet. Azonban volt ott egy másfajta érzés is. A Scorpions egészen különleges karrierjét a csúcson akarjuk befejezni. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy ma is ugyanaz a szenvedély dolgozik bennünk, mint mindig, egészen a kezdetektől fogva. Éppen ezért most értettünk egyet abban, hogy elérkeztünk az út végéhez. Egy olyan lemezzel fejezzük be a pályafutásunkat, amelyet az egyik legjobbnak tartunk mind közül, valamint egy olyan turnéval, amely hazánkban, Németországban startol és a következő pár év során öt különböző földrészre is eljuttat bennünket.
Azt akarjuk, hogy ti rajongók értesüljetek erről elsőként. Köszönet nektek az évek során  soha nem múló támogatásért!
Az új dalok némely részletét már fel is töltöttük nektek.
És most... induljon a party, készüljünk fel a Sting In The Tail-re! Viszlát a világturnén!" 


Az új albumról a Raised On Rock és a The Good Die Young dalokból egy-egy részlet hallgatható meg a Scorpions MySpace oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr381699697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum