RockStation

TOP 15 Monumentális dal

2013. augusztus 24. - sebiszabi

monuments.jpg

Még egy kicsit beljebb kalandozunk a szubjektív témákban, most egy olyan kategóriát sikerült megalkotni saját magunknak, ahol esély sincsen a végtelen és egyetemleges igazságot meglelni. A célunk a lista összeállításával az volt, hogy egy olyan kollekciót állítsunk össze, mely dalok igazán hosszan építkezve, nagy ívet leírva érjenek el a csúcspontra, monumentális és lehetőleg ólomnehéz szerkezettel, ami valóban nyomot hagy, megragad és nem enged el. Tudjuk, hogy a listát nagyon hosszan lehetne folytatni - bele sem fértünk a szokásos 10-es leosztásba - , mi magunk is egyenként tízes-húszas listákat tudnák bedobni. Fáj a szívem, hogy nem került be egy Dream Theater, egy Cult Of Luna, de valahol határt kellett szabni, de ez rátok nem vonatkozik! Kérlek, ahogy korábban is, mondjátok el, hogy mi a Ti kedvencetek a témában a szokásos fórumokon. Sziklák cipelésére felkészülni, a többi a hajtás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr125474409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemesúr 2013.08.24. 12:40:59

Amit tuti betettem volna:

- Kyuss - Phototropic
- ISIS - inkább a Hym
- Smashing Pumpkins - Soma
- Book of Black Earth - I see demons

Amúgy nagyon kompakt kis lista lett ez is, grat :)

sebiszabi 2013.08.24. 13:30:04

@Nemesúr: Ha küldted volna, akkor szerepelne ám a listán :):):) Pacsi! ;)

Nemesúr 2013.08.24. 15:03:01

Ma akartam X( legközelebbre csak' kifejlesztem az egyszerre több helyen jelen levés szuperképességét és úgy lesz :D

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2013.08.24. 17:30:16

Egy ilyen listára nagyon kellett volna egy Savatage - leginkább a Chance. A rétegeltebb vonalon pedig a Lacrimosa Die Schreie sind verstummt-jára illenének nagyon a feltételek.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum