RockStation

Lord Dying: Poisoned Altars, a teljes album meghallgatható

2015. január 23. - sandroo

63-atxl.jpg
A 2010-ben alakult Portland-i sludge brigád, a Lord Dying a napokban jelentkezik legújabb, ha jól számolom második nagylemezével. A Poisoned Altars címre keresztelt albumot a Relapse Records forgalmazza, viszont most meghallgathatjuk az egész anyagot. Akkor rögvest ugorjunk is neki.

A lordok elég komolyan és betonkeményen tolják a fejünkbe a tonnákat és az iszappakolást, úgy is mondhatnám, hogy az előjáték nem az erősségük a portlandi mádáfakáknak. Néhol Crowbar ízű témákkal operálnak, de végig döngölik az ember fejét az egész albumon keresztül. A Lord Dying egy nagyon dühös, agresszív cuccot rakott le az asztalra. Legyalulja az arcot az bizonyos, ennyi, se több, se kevesebb, de szerintem ez pont elég, hogy odafigyeljünk rájuk. Nincs más hátra, mint hogy együtt áldozzunk velük a mérgezett oltárokon...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr547101331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum