RockStation

Felhővitorlás - Bemutatkozik a Useme

2016. január 13. - theshattered

useme.jpgAmikor tavaly (átmenetileg) feloszlott a Subscribe, biztosra vehettük, hogy a tagok ilyen-olyan formában, de napvilágra fogják hozni a felhalmozódott, de meg nem valósított témákat. Elsőként a frissen alakult Useme mutatott életjelet, mely a fent említett formációból Csongor Bálintot (ének) és Anga-Kis Miklóst (basszus) foglalja magába. Itt még nem merül ki a puskapor, hiszen a nyíltan poposabbnak titulált zenekart Szalkai Tibor (Ex-Newborn, Ex-Idoru, Blind Myself - gitár), Varga Zoltán (Bakery stúdió - billentyűs hangszerek) és Markó Ádám (Special Providence - dob) teszi teljessé.

Ha bejött a zene, akkor irány az A38 jegypénztára, ugyanis a Useme a február végén megjelenő debütalbum dalait ott fogja először megmutatni a nagyközönségnek, méghozzá a Nova Prospect társaságában. Időpont? Március 26!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr828266390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam CheapRock 2016.01.13. 16:14:48

ez a hír mit keres itt? muszáj erősíteni ezeket a majmokat?! csak mert egy klippben van dobszerkó, még nem lesz rock.

Metálkóc 2016.01.14. 15:22:39

Tegnap se volt jó. Mára sem lett az. Ha holnap is lenne hír, akkor se lennék jobb véleménnyel, mint tegnap voltam. Gyenge, baromi gyenge. Csak Markó Ádám szereplését nem értem ma sem. Vagy de...
„Nyíltan poposabb” - mi van? Debut album - azta.
Kellett a fiúknak egy bugyidobálós nyáltengert csinálni. Fiatalok még na, köll az izgalom. Dobálnék én is, sátorponyvát, de inkább cölöpöket.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum