RockStation

Fesztiválmustra: A Gutterdämmerung németországi premierje a Rockavaria Fesztiválon lesz

2016. március 14. - sunthatneversets

gutterdamerung_2_1.png

Május 27-29. között Münchenben rendezik a Rockavaria Fesztivált, melynek különlegességét a bitang erős line up mellett az adja, hogy élőben mutatkozik be a "A világ leghangosabb némafilmje" a Gutterdämmerung.

A sztori szerint a Földön bűn nélküli élet folydogál, mert Isten elvette az Ember kezéből a gitárt. Viszont egy unatkozó angyal, Vicious (Iggy Pop) ezt visszahozza a Földre és rávesz egy naiv lányt, hogy a hangszert pusztítsa el. Ezt persze a rivális "rock chick" banda ezt megpróbálja megakadályozni, így még durvább rock n' roll-t zúdítva a világra.   

Björn Tagemose által megálmodott filmben olyanok szerepelnek, mint a Motörhead azóta már elhunyt frontembere Lemmy, mellette többek között még a Slayer frontembere, Tom Araya, Iggy Pop és Jesse Hughes (Eagles Of Death Metal), Josh Homme, Slash, és a Volbeat tagjai is feltűnnek. A film különlegessége, hogy stílusát tekintve az 1920-as évek némafilm hangulatához nyúl vissza, csak éppen nem egy zongora fogja a háttérzenét szolgáltatni, hanem kőkemény metalzene. Most viszont újabb sztárok csatlakoztak a projekthez.

A filmhez élő showkat is terveztek egy öttagú banda és énekesek részvételével, ennek németországi premierje lesz a Rockavarian. A narrátor - ahogy a filmben - Henry Rollins lesz és állítólag hatalmas LED falak és piro is társulni fog az egészhez.

Emellett a Fesztivál hagyományos értelemben vett fellépőgárdája sem lesz semmi: Iron Maiden, Nightwish, Iggy Pop, Sabaton, Slayer, Mando Diao, In Extremo, Powerwolf, Anthrax, Ghost, Tremonti, Gojira, The Wild Lies, The Raven Age, tuXedoo

ROCKAVARIA:
http://www.rockavaria.de/
https://www.facebook.com/rockavaria/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr948475172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum