RockStation

Ekkor érkezik a Body Count Bloodlustja

2017. február 07. - theshattered

body-count-2016.pngSzűk két hónap és a boltokba kerül az Ice-T vezette veterán brigád, a Body Count új nagylemeze, a Bloodlust. Hogy ne maradjunk addig sem friss anyag nélkül, jövő hét pénteken, 17-én érkezik majd az első fecske a március 31-re ígért nagylemezről, a részleteiben már megszellőztetett No Lives Matter. Lentebb az új lemez borítója mellett az említett szeletet is megtaláljátok, valamint egy rövidebb interjúrészletet is Ice-T-vel.

"A dalszerzés egy nagyon érdekes folyamat. Nagyon keményen dolgozol valamin, majd amikor befejezed, egyből ez ugrik be: 'Yo, ez olyan, mint valaki más dala', vagy 'Hé, nem ezt írtuk meg három nappal ezelőtt is?'

Egyszer két dalt írtunk meg zsinórban, aztán mondtam is a többieknek: 'Mind a két dal ugyanarra a riffre épül'. Úgyhogy csak az egyiket tartottuk meg. De végül elég agresszív és remek kis zenét csináltunk belőle.

Szeretem, ha valami kemény metal dallal kezdjük a dalírást, ami már a szöveg nélkül is megállja a helyét, amire azt mondják az emberek, hogy 'Na, ezt igazán tüzes volt!'. A zenére szeretem megírni a szöveget, attól függ, hogy mi jut róla az eszembe. Onnantól már csak rajtam múlik az egész."

bodycountbloodlustcd.jpg
És hogy miért Bloodlust lett az album címe?

"A vérszomj az emberi természet része. A gyilkosság ugyanolyan mindennapi, mint a szerelem. Benne van az ösztöneinkben, hogy agresszívak legyünk, hogy gyilkoljunk, de tisztában vagyunk azzal is, hogy mindennek következményei vannak. Ezért szeretjük az erőszakos filmeket, játékokat és harcművészeteket. Benne van a DNS-ünkben. Ilyenek vagyunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3712190200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum