RockStation

"Egy kivételével kész" a Tool-lemez dalainak szövege és énektémái

2018. február 17. - theshattered

rs-maynard-james-keenan01.jpg

Az új Tool-album szappanopera már lassan annyi ideje tart, amennyi ideig a Szomszédok eredetileg futott Magyarországon. Azért ez így eléggé karcos, nem? Ha jövőre nem jön ki a metal Luca-székének is nevezhető album, akkor már meg is előzi a szappanoperát, de most úgy néz ki: van fény az alagút végén. Maynard James Keenan elhintette, hogy már igen jól áll a szövegekkel! Bár legyünk reálisak, valószínűleg úgyis csúszik majd a folyamat, hiszen hamarosan landol az új A Perfect Circle korong a boltokban, aztán érthető okokból az lesz az elsődleges.

De hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, így néz ki a Twitteren a két bejegyzés:

"Tizenegy év könyörgés után pár hónapja kezdtem megkapni a srácoktól a zenefájlokat, a címekben a VÉGLEGES szóval. Elméletben ez azt fogja jelenteni, hogy a dalok már nem fognak megváltozni körülöttem, amíg én a sztorikat és a dallamokat írom rájuk. Elméletben. Még mindig várom az egyikre a VÉGLEGESt."

 

"A szövegek és a dallamok teljesen készen vannak, kivéve az egyiket. Valamikor majd fel is vesszük őket. Messze van még a célvonal, de legalább már közeledünk hozzá."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1913676242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum