RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol13.

2023. április 02. - sunthatneversets

338679939_958149868513895_1468618325899364265_n.jpg

Heti rockdiszkónkban nagypályások, csajos thrash, éjsötét heavy metal, egy baromi nagy tockos és lángoló fordított keresztek. /Fotó: Metallica, Tim Saccenti/

METALLICA - 72 Seasons

Kiadta a negyedik friss tételét a Metallica. Az április 14-én új korongot kiadó legendás négyes ezúttal a 72 Seasons címadóját rakta be a közösbe, mely az alábbiakban található meg. Nem elfelejteni, hogy a lemezmegjelenés előtt egy nappal több moziban is bemutatják az anyagot, a filmben a zenék mellett interjúk és háttérjelenetek is láthatók, hallhatók lesznek! 


TSJUDER - Gods Of Black Blood

Mi is lehet szívmelengetőbb egy lángoló fordított kereszttel kezdődő black metal videónál? A már harminc éve nyomuló Tsjuder ráadásul nem sz*rral gurít, rögtön az ez alá a kép alá berakott Gods of Black Blooddal akkorát szakít, hogy öröm hallgatni (már persze ha csíped az old school black metalt). A nevezett tétel a blackerek június 23-án megjelenő albumán, a Helvegr-ön kap majd helyet. 


CATTLE DECAPITATION - Scourge Of The Offspring

Már a második előzetessel rukkol elő a Cattle Decapitation május 12-re várható új nagy elmezéről. A Terrasite című nagylemezen helyet foglaló Scourge Of The Offspring egy kellően horrorisztikus videót is kapott, de mintha némi dallami felütne benne a fejét. 


CLOAK .

Bemutatta a május 26-án megjelenő új albumának, a Black Flame Eternalnek második előzetes dalát a Cloak. A black ízekkel gazdagon megszórt heavy metalt játszó csapatnak ez már a harmadik teljesértékű anyaga lesz. A friss nóta, a Seven Thunders és a hozzá készített dalszöveges videó feljebb.


NERVOSA - Endless Ambition

Újra énekesként és nem háttérvokálosként áll a mikrofon mögé a Nervosa egyetlen állandó tagja, az alapító gitáros Prika Amaral. A mostanában Amaral körül többszörösen is kicserélődött csapat, hogy bizonyítsa, azért van élet körülöttük, bemutatta a legújabb dalát, az Endless Ambitiont, melyhez videó is készült.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5618085112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum