RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol31.

2023. augusztus 06. - sunthatneversets

crosses2023promo1.jpgHeti dalmegosztásunkban retro doom, csajos thrash, jól irányzott csapások halántékra és egy kis projektezgetés. /Fotó: Crosses †††/ 

PRONG - Non-Existence

Új számmal lepte meg a rajongóit a hangzóanyaggal négy éve nem jelentkezett Prong. A Non-Existence persze nem csak úgy pattant be a köztudatba, hiszen jött a további jó hír is: október 6-án érkezik a tizenharmadik Prong-nagylemez, a State Of Emergency. 


UNITYTX - Lost In Dayz

Mindössze másfél percnyi modern nu metalos (milyen fura, hogy van már régi és új "nu" is) őrületet villantott az egyébként a hardcore és a hip-hop határmezsgyéjén araszoló UnityTX. A srácok a számot a következő albumukról, a Feralityről emelték ki, ez szeptember 8-tól lesz elérhető a Pure Noise Records gondozásában.


NERVOSA - Seed Of Death

Jailbreak címen jön a Nervosa ötödik albuma. A szeptember 29-én megjelenő album az első anyag lesz, melyen Prika Amaral énekel, valamint ugyanúgy az első, melyen az új felállás, azaz Helena Kotina (gitár), Hel Pyre (basszusgitár) és Michaela Naydenova (dobok) játéka hallható. A lemez részletei mellé kijött egy új dal is, ez a Seed of Death, mely az Endless Ambition után már a második nyilvános tétel az anyagról. 


GREEN LUNG - Mountain Throne

A folkos, doomos zenében utazó brit Green Lung a 2021-es év egyik legjobb anyagát készítette el, majd nemrég a Nuclear Blast kiadóhoz szerződtek. A következő logikus lépés egy új nagylemez bejelentése volt, amihez társul egy új dal is Mountain Throne címmel.


CROSSES ††† - Invisible Hand

Bejelentette a tavalyi EP-jének, a PERMANENT.RADIANT-nek a folytatását a Crosses. A kilenc évnyi nagylemez mentes időszakot megtörő Goodnight, God Bless, I Love U, Delete. október 13-án fog megjelenni, rajta olyan vendégekkel, mint Robert Smith (The Cure), vagy ELP (Run The Jewels). A Chino Moreno ígéretei szerint kevésbé borongós alaphangulatú anyagra tizenöt számok szuszakolnak majd fel, erről a bejelenés mellé az Invisible Handet mutatták be.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7818186257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum