RockStation

RockNuggets Vol59. / Dystopian Pleasures - Φυγή (Phygi) (2023)

2023. május 15. - KoaX

a3722846007_10.jpg

Vannak időszakok, amikor egyszerre az ember fejére zúdul öt-hat olyan album, amitől padlót fog és hetekig bírja őket hallgatni, máskor meg egyszerűen nincs semmi. Vagy, ami volt azt meg elfelejti, hogy milyen zenekar volt. Ezt a problémát kiküszöbölendő létrehoztam magamnak egy stoner-doom lejátszási listát, ahol később is tudok csemegézni az ígéretes jelöltekből. Így van az, hogy hosszú idő után előkerült Dystopian Pleasures nevű zenekar.

Meglepetés már az elején, egy instrumentális, görög zenekarról van szó, akiknek ez az első anyaguk, ám egyből padlóra küldenek vele.A közel negyvenperces anyag öt dalt tartalmaz és olyan szinten remekül megvan komponálva, hogy egyből azért ordít, hogy valaki kiadja és vinylre préselje!  A duó zenéjét már az első perctől kezdve imádom. Annyira jól van megkeverve, annyira szépen kivehető minden zaj, minden hangszer és annyira jól szól, hogy instant ott a helye az év végi TOP10-es listámon. Ha ez nem lenne elég az albumborítójuk is masszívan bejövős, hiszen minden alkalommal, amikor ránézek mást látok. Mit mondjak még? Ha bírod az instrumentális elszállást és valami keményebbre vágysz, mint a Russian Circles vagy a L'Ira Del Baccano akkor itt a zenéd!

5kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1918122566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum