RockStation

Rock Nuggets Vol76. / PVRIAH - PVRIAH (2023)

2023. július 06. - KoaX

a1041983809_10.jpg

Vannak zenekarok, akik egyszerűen vonzzák az embert. Nem tudom miért, de a borítóra ránézel és érzed, hogy ez már valami különleges cucc lesz. Utánaolvasol a zenekarnak, megnézed a különböző social media felületeit és érzed, hogy ezek olyan arcok lehetnek, mint amilyen te vagy. Így született ez az ajánló is.

Semmi közöm a szamurájokhoz, nem is tudom, hogy a walesi zenekarnak mennyi köze lehet ehhez a kultúrához, de tény, hogy a PVRIAH már a borítójával lenyűgözött. Aztán a zenekar debütáló anyag is magába szippantott. Hiába csak egy EP négy kis dallal, akkor is ez a közel huszonöt perc valami zseniális. Már a legelején a basszusgitár hangzása magába csavarta a fülemet és nem is engedte, hogy a nap folyamán mást hallgassak. A delay-es gitárok pedig még jobban elvarázsoltak.  Tény, hogy nem ők találják fel a spanyol viaszt, de ettől függetlenül szerethető instrumentális stoner zenét csinálnak. A mai forróbb napra tökéletes aláfestés volt!

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4818158994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum