RockStation

RockNuggets Vol93. / Fatmas - External Internal Eternal (2023)

2023. szeptember 08. - KoaX

a4121511839_10.jpg

Egyre többet hallani, hogy Ausztráliából ilyen meg olyan stonerrock zenekar üti fel a fejét, akik valamilyen úton módon, de elérnek hozzánk is. Így van ez most is, így engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a Fatmas-t, akik most jelentették meg ötödik anyagukat External Internal Eternal címmel.

A zenekar ereje két perc alatt nyilvánvalóvá válik mindenki számára, de honnan ez az energia? Erre is egyszerű a válasz, ugyanis a bandát két barát alkotja. Trent Stewart és Iony Hutchinson maga mögött hagyott minden alürt és csak élvezetből zenélnek. Első anyaguk megjelenése óta már eltelt négy év és én meg fogom a fejem, hogy nem találkoztam velük korábban. A srácok annyira jó és vegyes zenét pakoltak össze, hogy szeresd a stonerrock bármilyen alműfaját, megtalálod benne a magad ízét. Van a mocskos basszusriifftől elkezdve az elszállós témákon át minden, egészen a gyilkos darálásig, amire abszolút nem számítanál a Trans-Hubris alatt például. Egy remek album, amire öt plusz koponyát adnék szívem szerint. Az egyetlen bajom az albummal, hogy nincs vinyl belőle.

5kop.png 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2118202443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum