RockStation

RockNuggets Vol104. / Old Goat Smoke - Demo (2023)

2023. november 03. - KoaX

a3285264996_10.jpg

Egyszerűen imádok böngészni a neten és új zenekarokat felfedezni. Van egy listám, amibe mindig elmentem, ha találok valami érdekeset, aztán majd , egyszer meghallgatom. Így esett egy Ausztrál zenekarral is. Az Old Goat Smoke jó ideje csücsül a lejátszási listám közepén, és most jutottam el oda, hogy rájuk mentem jobban, amit nem is bántam meg!

A zenekar első húsz perces kiadványa csak egy demó. Ezért nem is bonyolították túl a címet, Demo. Az ausztrál zenekar elmondása szerint tipikusan a sludge,doom félistenei szolgálnak a számukra ihletésül. Ez igaz is, hiszen szerintem négy zenekar határozza meg a legjobban a stílusukat. van egy nagy adag Belzebong zeneileg, amire ráépül az énekkel egy hatalmas adag Eyehategod stílus, amit egy kis Cancer Bats-es ének stílussal fűszereznek, amit azért kicsit még összekevernek egy adag Church Of Misery hangulattal. Amennyiben bírod bármelyik zenekart, vagy a hasonlóan mocskos doom cuccokat, akkor biztos, hogy örömödet fogod lelni ebben az anyagban. Az is tuti, hogy a zenekar felrakta magát a térképre, és érdemes lesz a jövőben odafigyelni rájuk mindenképpen!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418243701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum