RockStation

RockNuggets Vol112. / Akersborg - Feelantropicoco (Vinter Records, 2023)

2023. november 17. - KoaX

644577.jpg

Oslóból még nem igazán találkoztam olyan zenekarral, ami megfogott volna egy kicsit is, de most egy olyan anyag jött szembe, amit nem lehet kikerülni. Amennyiben bírod a kísérleti jellegű zenét, akkor használd a tovább gombot és menj rá te is az Akersborg lemezére!

A zenekar egy totálisan új öt tagú formáció, akik Feelantropicoco címmel hozták ki az első anyagukat, ami totális elmebaj. Úgy tudom a legjobban leírni, hogy képzeld el azt, hogy Mike Patton most húsz éves, rajta van valami totál új dizájner drogon. Közben pedig próbálja a Baby Metal-os kislányok egyikét befűzni egy Enter Shikari koncerten. Körülbelül ez az Akersborg. A kilenc dal egyszerűen kicsinál. Van benne minden. Elektronika, gyilkos blast beat, amit a true norvég arcok is megirigyelnének, hatalmas riffek, amit Max Cavalera örömmel használna fel. Olyan szintis betétek, megoldások, amit Marilyn Manson ex-billentyűse, Pogo előszeretettel használna. Ennyire újító dologgal nagyon régóta nem találkoztam és az a jó az egészben, hogy egyáltalán nem érzed soknak, hanem hajt a kíváncsiság, hogy mi a fene jöhet még?

5kop.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6018259559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum