RockStation

“Ez tuti valahol előre meg volt írva…” - Új dallal jelentkezett a Felleng

2024. március 09. - rockstation

felleng_2.jpgVannak azok a pillanatok, amikor az ember belegondol, hogy vagy az élet furcsa fintora már-már hihetetlenül elcsépelt, véletlenszerű történéseit éljük meg, vagy egy általunk nem ismert forgatókönyv előre megírt menete szerint haladunk. Na de ha ez előre meg van írva, ki és miért így komponálta meg? Ebből a gondolatból indult el Szücsi fejében a dal a filmes utalásokkal, az életben történő kötelező improvizálással, és a néha már tragikomédiába fulladó eseményekkel, Bálint pedig a saját (mostmár nem aktuális, mert a pontozás alapból szubjektív) IMDB pontszám-mércéjével belefejelt.

A dal ismét a fantasztikus Grenma Studioban, Botlik Matyi keze alatt készült, Bálintot pedig engedtük most kicsit többet MIDI-zni. :D

Imádjuk a filmeket zenekar szinten, sokszor ahelyett, hogy haladnánk egy próbán, elvisz minket egy “figyu a múltkor láttam azt a filmet, hát az…”. Tudtuk, hogy egyszer eljön a pillanat, hogy ebből dal születik, és mikor máskor, ha nem az Oscar gála közeledtével.

Mi is felöltöztünk szépen, elmentünk az Orange Termek stúdiójába, és megnéztünk együtt egy filmet, amit fel is vettünk. A klip alapvetően egy szokásos baráti körben történő filmnézést dolgoz fel, annak minden bájával, és zavaró tényezőjével. Egy biztos, hogy a társaság együtt össze tudná rakni a film pontos történetét, de külön-külön lehet, hogy lennének eltérések. :D

És a legfontosabb kérdés: KI LOPTA EL A FORGATÓKÖNYVET?
 
Tavasszal meg is zendítjük élőben a dalt, hiszen a Fish! és a Fatal Error társaságában lehet találkozni velünk a következő helyszíneken:
- Április 13 - Miskolc, Helynekem: https://www.facebook.com/events/393142920054176/
- Április 20 - Pécs, Pécsi Est: https://www.facebook.com/events/961049618967463/
- Május 3 - Debrecen, Roncsbár: https://www.facebook.com/events/1288237222567824/
A turné érdekessége, hogy eljátszunk még egy új dalt, ami a turnét követően fog megjelenni. 😉

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5918349367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum