RockStation

Itt a Felleng új videója, a Vászon

2023. május 02. - theshattered

fllng.jpgMegérkezett a Felleng legújabb klipje, melyet a Vászon című dalukra készítettek el. A nálunk rendszeresen látható srácok feelinges pop punkjára érdemes rákattanni, erre pedig a nevezett nóta egy igazán megfelelő alany. Mutatjuk a tudnivalókat!

A dal és a klip rövid leírása:
A Vászon mindenkinél kezdetben hófehér. Minél több inger ér minket, minél több egyént ismerünk meg, annál színesebb lesz az a bizonyos kép a tőlük szerzett tapasztalattal, szokásokkal, történésekkel, választásokkal. Ahogy mi is hatással vagyunk mások életére, és mi is valamilyen formában alakítjuk mások folyton változó absztrakt mintáját, úgy festenek ők is bele a mi általunk életnek becézett képbe.
A szívfestő pedig csak jött. �

A dalért nagy köszönet Botlik Mátyásnak, a klip forgatásáért a Felleng zenekarnak jár a hála, és a Felleng zenekar vágta, a főszerepért pedig a Felleng zenekar, Kecsi és Joci a dínó érdemelne minimum két Oscar-jelölést. 
A Fellengről röviden tömören: védett eredetű, minőségi, friss, lendületes pop-rock zenekar, 75% Dávid, 25% Bálint színpadra állási rátával. A 2020-ban alakult együttessel már túl vagyunk egy nagylemezen és egy EP-n, és a Vászon című dalunk a beharangozója következő lemezünknek. Magyar nyelvű dalainkkal célunk, hogy ne csak problémákat vessünk fel, hanem azokra megoldást találjunk, vagy elinduljunk a megfejtés felé. Korábban találkozni lehetett velünk a budapesti BelFeszten, a Barba Negrában, az Alvin és a Mókusok, a Fatal Error, esetleg a Mehringer előzenekaraként is.
Legközelebb május 6-án a Csobánka téren lehet meghallgatni minket élőben.
 
Bemutatkozó 11 dalos nagylemezünk 2021 tavaszán jelent meg magyar nyelven, Viszi a szél címmel, amihez több klipet is készítettünk, köztük a #Művilághoz:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4418114876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum