RockStation

Hullámrét címen friss szám érkezett a Fellengtől

2023. július 31. - theshattered

img_2922_2.pngÚj, szokásosan hangulatos számot adott ki a Felleng. A srácok a Hullámréthez egy jóféle videót is készítettek, a laza, dallamos hangulatok kedvelőinek mindenképp érdemes lecsekkolni!

A dal egy este 8-9 körüli időpontban fogalmazódott meg a fejemben, miközben vezettem hazafelé a budai rakparton. Az egész városban a kék szín, illetve a lámpák meleg fénye keveredett, amíg csak elláttam. Ez a pillanat, és az a nyugodt érzés ami ott és akkor hatalmába kerített rengetegszer fut át a fejemen.

A Hullámrétben így a pillanat, és annak értéke került terítékre, amit a srácokkal az alapból teljesen nyugodt és melankólikus kékségből rángattunk ki, és készült el belőle ez a kaotikus energiabomba, ami így sokkal jobban hasonlít arra az érzésre, ami akkor ért, amikor kipattant a szöveg.
Botlik Matyinak (Grenma Studio) ismét hála a felvételek minőségéért, illetve a végeredményért is.

A klip készítésében más oldalról közelítettük meg a felvetett tézist, itt az volt a fő szempont, hogy minden egyes nap ugyanabban a pillanatban mennyi minden történhet egy emberrel. Nagy hála mindenkinek, aki részt vett a forgatási folyamatokban, igazán eseménydús és szórakoztató momentumokat éltünk át, amíg kész lett a képi anyag is a dal mögé.

Legközelebb élőben is lehet már hallani a dalt, Augusztus 3-án, a Virág Benedek Ház udvarán. A Facebook eseményt IDE KATTINTVA találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10018182775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum