RockStation

Hogy fognak ránk emlékezni a családtagjaink, a barátaink? - Itt a Felleng új videója

2024. január 04. - rockstation

felleng_3.jpgFriss dalt adott ki a Felleng. A pop punkok a nemes egyszerűséggel POP címre keresztelt számot egy videóval együtt tették közkinccsé, amit minden egyéb infóval az alábbiakban találtok meg.

Szücsi: A POP cím a “Pont olyan pillanat” szövegrészlet rövidítése, ami arra a pillanatra utal, amikor épp altattam a kislányomat, aki a mellkasomon szuszogott. Elgondolkodtam, hogy vajon meddig leszek mellette, és ha egyszer már nem leszek, ő majd hogy emlékszik rám vissza. Milyen apa voltam/leszek? 

A klip ettől a témától jelentősen eltér. Ha valaki az előbb említett megihletődés tudomása nélkül olvassa, akkor egyértelműen egy szerelmes dalnak tűnik, hiszen ugyanúgy vonatkozik akár a szerelmünkre a kérdés, hogy miként maradunk meg az emlékeiben. A kliphez mégis egy harmadik olvasatot dolgoztunk fel. Megkértük a követőinket, barátainkat, családtagjainkat, hogy a dal egy bizonyos részletére csináljanak egy a TikTok hajnalán divatos “tátogós videót”. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek aki áldozott erre a projektre időt és energiát. Nagyon élvezetes volt vágni ezeket a részeket, a végeredmény pedig feltornázta ezt a művet a kedvenc klipjeink dobogójára.

A social platformok a jelenkori énünk és társadalmunk erőteljes lenyomatai. Én például amikor egy 10 évvel ezelőtti posztomat feldobja a facebook, rengetegszer meglepődöm, hogy mit írtam ki, vagy épp hogyan. Lehet, hogy ugyanígy leszünk 10 év múlva is a TikTok videóinkkal, illetve ezzel a klippel is. :)

Jelenleg a TIKTOK és az Instagram uralja azt a social mediát, amiben mi is érvényesülni tudunk, így adta magát, hogy a klipet ebbe az irányba vigyük el. A háttérben pedig a hihetetlenül hangulatos Sounday Studio könyvespolcai előtt különféle felállásban zenélünk.

A dal pedig ismét a Grenma Studioban, Botlik Matyi keze alatt készült.

A zenekarról minden infó, social oldalaink, többi dalunk, stb: https://linktr.ee/Felleng
FONTOS!: 01.06-án a Dürer kertben koncertezünk a Fish! előzenekaraként!

Event: https://facebook.com/events/s/fish-vendeg-sz4p-felleng-foxri/871108567926322/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1018294471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum