RockStation

Modern megszólalású folk metal - Roses Of Thieves dal- és klippremier: Blunderbuss

2024. július 01. - rockstation

rosesofthieves2024.jpgA múlt héten bemutatott Perilous Journey után megérkezett a második dal is a Roses Of Thieves július 5-én megjelenő nagylemezéről. A tavaly ősszel startolt, női énekessel felálló fővárosi banda ezúttal a Blunderbuss című szerzeményét mutatta be, amihez egy videoklip is készült, amely Bikali Sándor munkája. A 10 tételes - Gateway To Utopia című - nagylemez leginkább a folk metal rajongóinál találhat be azonnal, de az egyéb rock / metal stílust kedvelők - főleg a naprakész, modern megszólalású újdonságra vadászók - között is nagy kedvenc lehet.

Hristov-Todorov Dominik (harmonika) a klip megszületéséről:
A kliphez azért választottuk a ‘Bluderbuss’-t, mert ez volt az első dalunk, ami meghatározta a zenekar arculatát. Egy modern hangzású anyagot akartunk összehozni, és igyekeztünk minél merészebb és érdekesebb dolgokat belevinni a csapat imidzsébe. A kisfilm készítéséhez egy vicces sztori is kapcsolódik... A dobosunk hamar végzett az ő felvételeivel, így a csapat támogatói hazavitték őt, ahol egy hatalmas falatozás várta a családjánál. Így ők jó belakmároztak, mi meg a maradék gárdával fázva, éhesen még 10 órát forgattunk - mondanom se kell, hogy valószínűleg ezért is lett hiteles a videóklip, amikor úgy éreztük magunkat, mint az éhezők viadalában. Maradjunk annyiban, hogy a szerethető énekesnőnknek is van egy másik alteregója, ha éhes.” (nevet)


A zenekarral a lemez megjelenése után német és lengyel koncertszínpadon lehet találkozni, ahol az Alestorm vendégeként játszanak.
07.06. Jena (DE) / F-Haus
https://www.facebook.com/events/1111442666599776
07.07. Poznań (PL) / Tama
https://www.facebook.com/events/7519404388180253

Roses Of Thieves:
Kinga Ruppert-Jáger - vocals
Tamás Bárdos - violin
Imre Togyeriska - drum & percussion
Miklós Kovács - guitar
Patrik Sütöri - bass
Dominik Hristov-Todorov - accordion


Roses Of Thieves FB-oldal: www.facebook.com/rosesofthieves

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9618438345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum