RockStation

Régi-új dallal jelentkezik a Suicidal Tendencies

2024. július 08. - KoaX

photo-shared-by-suicidal-tendencies-on-may-20-2024-tagging-_jayweinberg-_benweinman-and-_tyetru_-may-be-a-black-and-white-image-of-5-people-gas-mask-and-text-1000x515.jpg

A Suicidal Tendencies legújabb dala egy már ismert nóta, ami ráadásul huszonöt éves, így érthető az új köntös, az ünneplése a szerzeménynek. Az új dal a Nós Somos Família, a zenekar 1999-es Freedumb albumuk We Are Family című dalának portugál nyelvű újrafelvétele. A dalban számos brazil punk, hardcore, metal és még hip-hop előadó is vendégszerepel, köztük Badauí (Cpm22), João Gordo (Ratos de Porão), B Negão (Planet Hemp), Rodrigo Lima (Dead Fish) ), Supla, Fernanda Lima (Crypta), Sandro Dias, Milton Aguiar (Bayside Kings), Mayara Puertas (Torture Squad), Felipe Ribeiro (Treva), Pirata Homes (Anjo dos Becos), Ya Amaral (Eskrota), Júnior Bass, és Marinho. Természetsen a srácok videóval is kedveskednek a rajongóknak. Nektek, hogy tetszik?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4318442505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum