RockStation

A jelenlét pontjában: Mostban. - megjelent a Third Planet legújabb single-je

2024. július 09. - rockstation

mostban_single_cover_16_9.jpgJúlius 3-án megérkezett az üzenet az űrből: múltat és jövőt eldobni, hiszen csak a pillanat az, ami számít.

A dal a zenekar tagjainak belső megélését közvetíti, az érzéseket, amelyeket átélnek a koncertek közben. A teljes jelenlétet, a pillanat szabadságát. Minden egy pontba sűrűsödik, amit a cím írásmódja is szimbolizál.

A szöveg egy fesztivál koncert pillanatait írja körbe: a hullámzó tömeget, az ég felé fröccsenő fröccsöket, a lányok arcán elfolyó festéket, az egymásra figyelést és önfeledtséget. Sok ember egyszerre, ugyanabban a pillanatban, ugyanazt éli meg.” - számol be a zenekar.

Mindenki tapasztalta már, hogy milyen nehéz jelen lenni, teljes valójában átélni azt, ami éppen történik velünk. Folyamatosan jár az agyunk a múlt történésein, vagy a jövő bizonytalanságán, elvesztegetve a valóságot. 

 “A múlt számunkra már hozzáférhetetlen, a jövő fürkészése pedig sokszor a jelenünk örömei alól ment fel. Sokszor figyelem a labdázó gyerekeket, vagy a parton a napsugarakban fürdő embereket, akik látszólag beteljesítik a létezés értelmét és célját azzal, hogy csak VANak.” - meséli Kornél, a zenekar frontembere.

A srácok még titkolják a social felületeken, de július 31-én érkezik a klip a dalhoz. 

A már kiposztolt fotókból ítélve most sem lesz panasz a látványvilágra, úgyhogy készüljetek, ismét valami váratlan érkezik az idegen világokból inspirálódó zenekartól. 

Kövessétek őket a bejelentésre várva! 

Spotify: https://open.spotify.com/track/6Xdkuy6p3PKsCwkiSUuQC1?si=05ee39b32e884986

Facebook: https://www.facebook.com/3rdplanetofficial

Instagram: https://www.instagram.com/thirdplanet_official/

Tik-tok: https://www.tiktok.com/@thirdplanetofficial

Weboldal: https://www.thirdplanetband.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4618442993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum