RockStation

Nick Oliveri kilépett a Kyuss Lives!-ból

2012. március 23. - sunthatneversets

 

A múltkori pereskedős sztori után, újabb pofon a Kyuss rajongóknak, hogy a Kyuss Lives! néven muzsikáló banda basszusgitárosa Nick Oliveri kilépett a zenekarból. Nick egy interjúban elmondta, hogy szerinte már nem arról szól az egész Kyuss Lives!, mint amikor másfél éve elindították és már nem érzi olyan jól magát itt, mint régebben. A Josh Homme és Scott Reeder által indított perről azt mondta a basszusgitáros, hogy furcsa  és nehéz helyzetbe került, mert mind a két féllel jó barátságban van. 

Hogy a basszusgitáros döntésének mennyi köze van az ellene több vádpontban indult és április 13-ára kitűzött tárgyaláshoz azt nem tudjuk, de Nick Oliveri akár 15 évet is kaphat, azért mert még tavaly barátnőjét bántalmazta, és fogva tartotta otthonukban, akit később elengedett, de magát a kiérkező rendőröknek nem adta meg. A rendőrség öt órás alkudozás után rátörte az ajtót és a házban nagy erejű töltött lőfegyvert és kábítószert is találtak.

Hogy ki lesz a Kyuss Lives! basszusgitárosa egyelőre még nem tudni. A banda május 29-én Budapesten játszik a Barba Negra Music Club-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr754334360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum