RockStation

A Mogwai szolidan szarozta a Metallica-t

2014. június 03. - sebiszabi

mogwailive2014_638.jpg

A legendás skót post-rock banda, a Mogwai azért kelt ki magából, mert kiderült, hogy a 44 éves múltra visszatekintő glastonbury-i fesztivál történetében először egy metalzenekar lesz a headliner, történetesen a Metallica, és a programtábla szerint pont a Mogwai idősávjában. A multi-instrumentalista Barry Burns előbb Lars Urlich dobost találta meg: "Alig várom, hogy újra dobolni lássam a fickót - hihetlenül rossz. Szörnyű!" Később pedig az egész zenekart szarnak ("Because they’re shite") minősítette.

Az énekes, Stuart Braitwaite hozzátette, hogy "nem tudok várni, míg minden elcsendesedik, hogy hallani lehessen az Enter Sandman-t. Nem értem ezt egész felhajtást. Ők egy egész jó zenekar, ez meg egy elég nagy rockfesztivál"

A tavalyi headliner, a legendás Rolling Stones énekese, Mick Jagger azért megvédte a Metallicát: "Láttam őket élőben és nagyon jók!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr836262401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wthunder79 2014.06.03. 20:07:05

:) Kiváncsi leszek, mennyien lesznek kíváncsiak a szar Metallicára. Hogy is van az a mondás? Egymillió légy nem tévedhet.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum