RockStation

Jövőre új lemezzel jelentkezik az Iron Maiden?

2014. december 17. - sunthatneversets

ironmaiden2013.jpg

Ahogy az illik, az Iron Maiden is elküldte a karácsonyi üdvözlőkártyákat a rajongói klub tagjainak, akik annak láttán egyből heves spekulációkba is kezdtek.

Mert hát mi is látható azon? Az együttes kabalafigurája Eddie éppen egy Studio feliratú kőkunyhóból lép elő, az ablakon át pedig világosan látni a dobszerkót és a keverő pultot. Ráadásul az utcanévtáblán az szerepel, hogy UROTON 51, melyet az okosabbja egy anagrammának értelmez - valószínűleg az is - ami annyit jelent, hogy On Tour 15, bár ugye ha stúdió, akkor No Tour 15 is lehetne. Egy biztos, hogy valami történni fog. Talán egy új lemez. Mondjuk itt is lenne az ideje, mert a csapat ezidáig utolsó albuma még 2010-ben jelent meg The Final Frontier címmel.

impc1.jpg

impc2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr286993215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum