RockStation

Itt vannak a jövő évi Nova Rock újabb nevei!

2015. december 02. - theshattered

das_nova_rock_2016_wird_extra-scharf_-festival-starparade-story-479062_630x356px_f66f859427a94019d183adb807eff7fe_nova-rock-s1260_jpg.jpgA nem kis neveket megmozgató ausztriai Nova Rock sem akart kimaradni a nagy nevek bedobálgatásából, így már korábban bejátszottak egy-két ütőkártyát ők is. Azt már előre tudni véljük, hogy a sógorokhoz 2016-ban is érdemes lesz kilátogatni az első alkalommal négy naposra duzzasztott népünnepélyre. Kattintás után láthatjátok a bővített listát.

A már bejelentett (finoman fogalmazva sem gyenge) nevek mellé (Red Hot Chili Peppers,  Disturbed, Alice Cooper, Bullet For My Valentine, Amon Amarth, Trivium, Dropkick Murphys, Volbeat, Children Of Bodom, Tesseract, August Burns Red, NOFX) most a következő zenekarokat sorakoztatták fel az osztrák barátaink:

Korn, Wanda, Twisted Sister, The Offspring, Billy Talent, Heaven Shall Burn, Breaking Benjamin, Skillet, Killswitch Engage, Steve 'n' Seagulls, Atreyu, The Amity Affliction, Attila

nova2016.jpg
További infók a fesztivál Facebook oldalán

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr958133232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum