RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol25.

2024. június 23. - sunthatneversets

448883012_897060609128908_5684175482264664559_n.jpg

Heti dalmegosztásunkban goth metal szupergrup, hölgyek durvában, szikár vendégszereplés, egy meglepetés dal és sötét erők Pennsylvaniából. /Fotó: Ghost/

GHOST - The Future Is A Foreign Land

Csütörtökön debütált a mozikban a Ghost első egész estés koncertfilmje a Rite Here Rite Now. Ahogy az várható volt a nem hétköznapi koncertfilm rejtett új Ghost szerzeményt is. Hallgassátok szeretettel a hetvenes éveket idéző The Future Is A Foreign Land című szerzeményt.


KITTIE - Fire

Pénteken jelent meg a Kittie új nagylemeze, a Fire. A tizenhárom év várakozás után kiadott nagylemezről már eddig is szemezgettek pár előzetest, most viszont már itt a teljes anyag, plusz a címadó nóta, a Fire, amihez videó is jár.


EXTINCTION A.D. -  Impervious (Unrepentant)

Idei második EP-jére készül az Extinction A.D.. A To The Detested augusztus 16-án fog megjelenni, így nyilván illő megkezdeni az anyag promózását, amit az Impervious (Unrepentant) című dallal tesznek meg. A nótában a Trivium énekes-gitárosa, Matt Heafy vendégszerepel, így mind a két formáció követőinek érdemes ráfülelni a stúdiózós videóval körített dalra.


CEMETERY SKYLINE - The Coldest Heart

Új nótával jelentkezett az all-star goth metal zenekar, a Cemetery Skyline. A csupa veteránból álló brigád úgy gondolta, a meleg nyárba a The Coldest Heart pont jó lesz hűsítőnek és ha azt nézzük, igazuk is van. A dal az egyik első nóta volt, amit a Cemetery Skyline megírt.


CROBOT - Come Down 

Friss számmal jelentkezett, egyben bejelentette a következő lemezének érkezését a Crobot. Az urak az Obisidian névre keresztelt anyagról a a Come Down című tételt emelték ki jó előre, hozzá pedig egy pattintottak egy szép kis vizuált. És az album? Az szeptember 13-án jön! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7418432987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum