RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol22.

2024. június 02. - sunthatneversets

324431524_1121216121882225_1467621320942426775_n.jpgHeti dalmegosztásunkban csajfrontos durvulat, kísérletezős muzsikák, death metal tekerések és némi dallam. /Fotó: Puscifer/

KITTIE - One Foot In The Grave

Három hét és itt van a Kittie új, mondhatni visszatérő nagylemeze, a Fire. A tizenhárom év albumszünet után megjelenő korongról már eddig is érkezgettek a témák, most pedig egy újabb nótát csapnak az arcba a hölgyek, ez a One Foot in the Grave. 


NILE - Chapter for Not Being Hung Upside Down on a Stake

Azt hinnéd, hogy ismersz hosszú című dalokat? Szeretsz memorizálni? A Nile legújabb Chapter for Not Being Hung Upside Down on a Stake című dalával megdolgoztatja az agyadat. Az új dal a The Underworld Awaits Us All új albumot hivatott reklámozni, ami augusztus 23-án jelenik meg a Napalm Records gondozásában.


PUSCIFER - The Algorithm

Bár a Tool turnégépezete rendesen beröffent, Maynard James Keenannek van ideje másik zenekarára, a Pusciferre is. Olyannyira, hogy a zenekar The Algorithm címmel új dallal lepte meg a rajongókat, amely bármennyire is furcsa, az American Psycho képregénysorozat soundtrackje. Klipje is van, amely természetesen olyan, mint egy képregény.  


GRUESOME - Frality

Nyáron megkezdi a következő nagylemezének felvételeit a Gruesome, de addig sem hagyja a rajongókat éhezni a zenekar, főleg, hogy hamarosan indul az Európa-turné. A Magyarországhoz legközelebb június 30-án, Bécsben elcsíphető kanyarra a Frailty című tételt eresztették el promós jelleggel és hát benne van a négy év dalszünet minden dühe! 


A DAY TO REMEMBER - Feedback

A semmiből hirtelen új dallal jelentkezett az éppen stílust váltó (?) A Day To Remember. A Feedback című dal nagy valószínűséggel egy új album előfutára lesz, de arról konkrétabbat még nem tudunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7118418599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum