RockStation

Menjetek a Hegyaljára! - Második rész

2011. június 21. - sunthatneversets

Kis hazánkban kevés a rockfesztivál. Echte ilyen a már két évente megrendezett Metalfest, a Rockmaraton, azt kábé ennyi. A többi fesztivál ugyan bír keményzenei felhozatallal, melynek aránya évről évre változó. A július 13-16 között Tokaj-Rakamaz-on rendezett Hegyalja-Fesztivál azonban évről évre erősít a felhozatalon, amely idén annyira erős, hogy a majdnem rockzenei fesztivál jelzőt simán ráaggathatnánk a Hegyaljára.

A Fesztivál első napjának ajánlóján túl lennénk, jöjjön a második nap, amely bőven tartogat csemegéket számunkra. A Hegy' Nagyszínpad hazai felhozatallal nyit a Jurij, a Belmondo és a Vad Fruttik sorrendjében, majd a minden valamirevaló hazai fesztiválon fellépő Kiscsillag következik. Az utánuk következő Pennywise is bír magyar taggal, mégpedig Téglás Zoli énekes személyében. Utánuk a szintén amerikai Mastodon következik, akik kétségkívül a Hegyalja legnagyobb durranásának ígérkeznek.

 

 

Az igazán kemény zenék a második napon is a Pepsi Nagyszínpadon lesznek. A Till We Drop után a Cadaveres zúz, majd a Sear Bliss black metálkodik. A koncerten mindig nagyszerű Watch My Dying után a Smici vezette Bloody Roots szerepel. hogy aztán egyből nemzetközi, mégis hazai vizekre evezzünk a Farkas Zotya vezette Ektomorf-al. Őket a death metál egyik kultikus zenekara az amerikai Deicide követi, majd a Belphegor jön Ausztriából, a The Amenta Ausztráliából, míg az estét az olasz Hour of Penance zárja.

Jó kis zúzós napra van tehát kilátás július 14-én. A részletes program ITT található.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr83001178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum