RockStation

UrRock Musik Festival 2024.11.07-09.

2024. szeptember 10. - magnetic star

urrock_2024.jpg

Az idei fesztiválszezont már elbúcsúztattuk, többnapos beltéri eseményekből azonban nem lesz hiány az év végig. A 2018 óta létező, 2024-ben ötödször megrendezésre kerülő UrRock a maga háromnapos programjával felettébb kellemes kikapcsolódást ígér a Svájci-Alpokban, Sarnen városában.

A háromnapos buli programja egyik este sem túlságosan feszített, és minden egyes napon a dallamos rock / metal egy-egy adott irányzatáé a főszerep, miközben bőven lesz lehetőség svájci bandákat felfedezni. A péntek este vonzereje elsősorban az idei Theories of Emptiness albummal turnézó Evergrey lesz. A szombat India első számú heavy rock exportcikke, az Európában is egyre ismertebb Girish And The Chronicles és a negyven éves Metal Queen lemezt ünneplő Lee Aaron napja. Sőt a Svájcba harmincöt esztendő után visszatérő kanadai énekesnő egy különleges feldolgozás-műsort is prezentál majd az ötödik UrRock tiszteletére, méghozzá a G.A.T.C. vokalista Girish Pradhan és az ukrán Noapology frontasszonya, Daria Zaritskaya társaságában. Vasárnap pedig a hosszú idő után visszatérő és új anyagot ígérő Lingua Mortis Orchestraé – és persze a Rage-é – a főszerep.

Minden szükséges további info (németül tudók előnyben) és jegyek ITT, hivatalos esemény ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4918486905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum