RockStation

Behemoth, Vader: már csak pár nap a közös budapesti koncertig

2012. május 31. - sunthatneversets

behemoth01.jpg

Nem kell már sokáig várakozni: most vasárnap gyűlik össze az extrém metalt kedvelő hazai közönség a budapesti Club 202-ben, hogy ott legyen a két legendás lengyel death metal zenekar, a Behemoth és a Vader koncertjén, mely a görög Septicflesh és két további csapat fellépésével együtt tesz majd ki egy tartalmas vasárnap estét június 3-án.

Visszatért tavaszi turnéjáról a Behemoth, mely áprilisban és május elején az Egyesült Államokban koncertezett a Watain, a The Devil's Blood és az In Solitude társaságában. A philadelphiai állomáson készült néhány kiváló minőségű felvétel is a bandáról, melyet itt tekinthetünk meg.

A Behemoth frontemberénél korábban leukémiát diagnosztizáltak, és nemrég épült fel teljesen egy sikeres csontvelő-transzplantáció után, az újra aktív zenekar most először tér vissza Magyarországra. Nergal nemrég az RSU Radio-nak adott interjújában arról is beszélt, hogy 2013-ban várható az új Behemoth lemez érkezése.

"Egy csomó témát megírtam már, bár a szövegek még nincsenek teljesen készen, de egy rakás ötlet és verze már megvan itt-ott, ahogy néhány refrén is. Ez egy lassú folyamat. A mostani turnén a backstage-ben vagy a busz hátuljában is gyakran elszórakozom pár riffel, szimplán csak jammelgetek. (..) Úgy tűnik, hogy mivel ez már a tizedik album, egyre nehezebb és nehezebb valami olyasmivel előrukkolnom, amit igazán hatalmasnak tartok. (..) A szívem, a lelkem, a bőröm egy darabját tépem ki és teszem bele a művészetembe. Máskülönben az egész értelmetlen is lenne számomra. Szóval ez a folyamat időbe telik, energia és élmény kell hozzá, jelenleg ezeket az élményeket gyűjtögetem.”

Az öt fellépő zenekar műsorát vasárnap, 17 órás kapunyitást követően tekinthetjük meg a Club 202-ben – jegyek kaphatók az ismert elővételi helyeken és a helyszínen!

2012. június 3., vasárnap 17 óra
Budapest, Club 202
Behemoth, Vader, Septicflesh, Nexus Inferis, Huntress koncertek
Belépő: 4999 Ft, a helyszínen 5499 Ft.
Jegyek elővételben kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, Rock Park, CD Pince, Viking Metal, valamint a Ticketportal országos hálózatában
A májusi Hammerworld Magazinban lévő kuponnal valamint 2010-es vagy 2011-es Metalfest karszalag viselése esetén 500 F kedvezmény a Hammer Zenebarlangban és a helyszínen vásárlóknak. A két akció nem összevonható.

Tervezett program:
18:00-18:30 Huntress
18:45-19:20 Nexus Inferis
19:40-20:20 Septicflesh
20:40-21:30 Vader
22:00-23:15 Behemoth

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr264556362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum