RockStation

Egy friss Devin Townsend dalt így hétvégére?

2016. augusztus 06. - theshattered

transcendence.jpgSzeptember 9-én fog megjelenni a The Devin Townsend Project legújabb nagylemeze, a Transcendence. A tavalyelőtti duplalemezes Z2/Sky Blue kombó utódjáról már meg is érkezett az első fecske, a Failure, melyet lentebb találtok.

A CD anyagát a kopasz zseni ezúttal nem egyedül írta meg, hanem a teljes bandát bevonta a folyamatba: "Az egész eredménye egy olyan album lett, amelyről komolyan úgy gondolom, hogy egy különleges céllal készült. Megtaláltam a megfelelő üzemanyagot, amelynek én komolyan örülök. Úgy gondolom, hogy a célnak, a témának és a többiek együttes közreműködésének köszönhetően ez a lemez egy összekötő kapocs lesz az előző néhány év és a jövőbeli szerzeményeim között. Nagyon örülök, hogy mindenki beleadta a magáét."

dtp2016.jpg

Az Anthony Clarkson által készített borítóról ezt mondta Townsend: "(Anthony) megmutatta nekem a fő képet, egy festményt a lányról és teljesen lenyűgözött. Megkértem, hogy készítse el ezt egy ismerős lánnyal fotók formájában is. Tetszett az alapötlet, mivel egyfajta keveréke a vallásos és spirituális képi világnak. Számomra bizonyos értelemben ezek a kapcsok az örökkévalósággal sokkal inkább egy személyhez való ragaszkodásnak tűnnek, mint aminek az egész mögött kellene lennie. Bizonyos értelemben a borítón látható karakter majdnem olyan, mintha az általa képviselt képviselt ideológiák inkább brandek lennének."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr619166596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum