RockStation

Ha már búcsú, legyen epikus! Seggreülős csomaggal köszön el a Slayer

2018. január 23. - theshattered

slayer-2015_1.jpgIgaz, még pontos dátumokat és helyszíneket nem tudni, de az biztos, hogy mindenkinek kötelező lesz megjelenni a thrash alapvetés búcsúturnéján. Miért is? Mert egy olyan, korábban már betippelt (nem zörög a haraszt, ugye) csomaggal fognak odavágni utoljára a veteránok (egyelőre májusban és júniusban Észak-Amerikában), amit talán még évek múlva is emlegetni fognak a metalosok: a Slayer mellett ugyanis a Lamb Of God, az Anthrax, a Behemoth és a Testament is színpadra fognak lépni a koncertek folyamán, szóval... van még kérdés?

sla_admat_demonic_color_20180119_ejmv_d2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6313596775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2018.01.24. 11:20:18

Nagyon remélem, egy alapos európai kört is tesznek. Hatalmas riszpekt, hogy a Reign in Blood -
South of Heaven - Seasons in the Abyss aranykor utánis képesek voltak röhejes ripacskodásoktól (Metallica 1997-2004), vállalhatatlan lemezektől (Megadeth, 2000-es évek eleje), hatalmas szünetektől (az Anthrax 1998-2016 között 2 stúdiólemezt adott ki) mentesen, Hannemann halála után remek új tagot választva sikeresnek maradni. A műfaj legnagyobb ikonjai.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum