RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol36.

2024. szeptember 08. - sunthatneversets

james-minchin-iii-2048x1535.jpgHeti dalmegosztásunkban egy meglepő visszatérés, karcos riffek, rocksztár szólóban, belezős death metal, gyurmaklippel és prog csoda. /Fotó: Linkin Park, James Minchin III/

LINKIN PARK - The Emptiness Machine

From Zero címen november 15-én új album érkezik a Linkin Parktól, az énekes szerepét a Dead Sara formációból ismerhető Emily Armstrong tölti majd be. A változásoknak itt még nincs vége, a dobos poszton ezentúl Colin Brittain fogja ütni a tamokat. Hogy hallgatnivaló is legyen The Emptiness Machine címen istt az első single, ami a From Zero első kislemeze lett. A megújult Linkin Park ősszel kezdi meg 6 állomásból álló turnéját.


SPIRITBOX - Soft Spine

A The Fear Of Fear című EP-t követően először jelentkezik új dallal a Courtney LaPlante vezette Spiritbox. A jelenleg a Kornnal és a Gojirával turnézó csapat új, Soft Spine című dala meglepően karcos lett.


JERRY CANTRELL - Afterglow

Noha, az Alice In Chains már hat éve nem adott ki új albumot, Jerry Cantrell a zenekar fő dalszerző-énekese október 18-án ismét szóló albummal jelentkezik I Want Blood címmel, melyről első előzetesnek a Vilified című dal jött ki. Most pedig itt a második előzetes tétel, melynek címe Afterglow.


UNDEATH - Disputatious Maligancy

Véres-beles gyurmaklipet láttatok már? Ha nem, most itt a lehetőség! Október 4-én More Insane címmel érkezik az Undeath harmadik lemeze, melyről most Disputatious Maligancy című tételt osztották meg az Urak.


OPETH - §3

The Last Will And Testament címmel október 11-én érkezik az Opeth új lemeze. Erről már a második tétel kerül bemutatásra a §3. Ezúttal nincs hörgős ének, csak egy jó dal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6418485905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum