RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol8.

2024. február 25. - sunthatneversets

crossfaith_2024.PNGHeti dalmegosztásunkban klasszik heavy metal, görög black/gothic, betonkeverős death metal, metalcore elektronikával és egy fiókban maradt dal. /Fotó: Crossfaith/

LINKIN PARK - Friendly Fire

Friendly Fire címmel új, eddig soha nem hallott dalt és hozzá videót osztott meg a Linkin Park. A dal a 2017-es One More Light albumról maradt le. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy Shinoda mesteréknek még egy rakat ilyen dala lesz.


ROTTING CHRIST - Like Father, Like Son

Pro Xristou címen, május 24-én érkezik majd a Rotting Christ friss, tízdalos (a deluxe kiadásokon tizenkét dalt tartalmazó) nagylemeze. A korongról az apa-fiú viszonyt előtérbe helyező Like Father, Like Son mutatta meg magát elsőnek, amihez egy látványos, sztorizós videó készült. 


GATECREEPER - Caught In The Treads

Az igazi, klasszikus, régi turnéfilmek hangulatát eleveníti fel az új videójában a Gatecreeper. A Caught In The Treads a zenekar első friss dala a 2021-es An Unexpected Reality album óta, de azt csiripelik a madarak, hogy hamarosan jön a lemez is, szóval érdemes lesz figyelni!


CROSSFAITH - Zero

Klippel kísért nóta jött a japán Crossfaith-től. Az urak az igen dühös, de hangulatos Zero mellé, ami egyben az új gitáros, Daiki Koide debütálását is jelenti, egy szintén lendületes videót is szállítottak, ami lentebb tekinthető meg.


JUDAS PRIEST - The Serpent And The King

brit heavy metal istenek, a Judas Priest legújabb lemeze március 8-án jelenik meg. Azaz most már tényleg mindjárt hallhatjuk, mit is tud ennyi év után még a Metal God. Addig is a zenekar elhozott nekünk egy újabb dalt és annak szöveges videóját. Itt van az INVINCIBLE SHIELD album legújabb dala, a The Serpent and the King.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4718337543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum