RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol31.

2024. augusztus 04. - sunthatneversets

428210506_938890270941556_8489663197978116719_n.jpgHeti dalmegosztásunkban visszatérő shockrocker, hörgős progresszívkedés, death metal izmozás és csajfrontos metalkodás. /Fotó: Marilyn Manson, Lindsay Elizabeth Warner/

MARYLIN MANSON - As Sick As The Secrets Within

Marilyn Manson visszatért! A Nuclear Blast gondozásában 2025 májusában érkezik a shockrock koronázatlan királyának új lemeze. Most pedig meghallgathatjuk a négy év csend után érkezett az első új dalt. Itt van a As Sick As The Secrets Within!


OPETH - §1

Pár napja még rejtélyesen nyilatkozott Mikael Åkerfeldt a következő Opeth nagylemezről, aztán tessék, be is dobták a bombát! A zenekar The Last Will And Testament című albuma október 11-én érkezik és egy összefüggő sztorit ölel majd fel. Az első előzetes dal a nyitó szám, a §1 lett (illetve annak is a "radio edit"-je), de hoppá! Csak nem a régóta hiányolt hörgést halljuk?


LACUNA COIL - Hosting the Shadow (feat. Randy Blythe)

Egyelőre nem jelentette be a Lacuna Coil, hogy bármiféle nagylemezre készülnének, de az biztos, hogy megkezdték a dalok csepegtetését. Az olasz szimfo-metalosok a korábban kiadott In the Meantime után egy újabb "közreműködős" számot villantottak meg, a Hosting The Shadowban a Lamb Of God énekese, Randy Blythe teszi tiszteletét.


ARCH ENEMY - Dream Stealer

Friss számmal töri meg a csendet az Arch Enemy. Ennek rajongói szempontból már épp ideje volt, hiszen a 2022-es Deceivers óta nem került ki tőlük semmi új, úgyhogy ahogy számíthatunk is rá, rendesen felkötötték a gatyeszt.


UNDEATH - Brandish The Blade

A New York állambeli Undeath október 4-én adja ki legújabb nagylemezét a  Prosthetic Records gondozásában. Az eddig két nagylemezzel büszkélkedő amerikai banda elmondása szerint a More Insane eddig a legbetegebb anyag, amit valaha készítettek, és minden percében színtiszta death metal izmozás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718459111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum