RockStation

Egy rakás bombasztikus név a C.O.C. zenészek projektjének lemezén

2013. szeptember 23. - sunthatneversets

Teenage Time Killer.png

Korábban már adtunk hírt a Teenage Time Killer névre hallgató projektről, melyet a Corrosion Of Conformity ritmusszekciója, azaz Mike Dean basszer/énekes és Reed Mullin dobos hozott létre. A hardcore/crossover projekt hamarosan lemezt ad ki, melyen egy rakás neves vendég teszi tiszteletét.

Felbukkan majd a lemezen Dave Grohl, akinek stúdiójában rögzítették a lemezt, tiszteletét teszi még Max Cavalera (Soulfly), Jello Biafra, Randy Blythe (Lamb Of God), Tommy Victor (Prong), Doyle Wolfgang Von Frankenstein (Misfits), Keith Morris (Black Flag, Circle Jerks) és Tony Foresta (Municipal Waste), és Phil Rind (Sacred Reich) is.  Kuriózum még, hogy a C.O.C. egykori tagságából mind Karl Agell, a klasszikus Blind album énekese, és Pepper Keenan is szerepel az albumon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr875529259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum