RockStation

VIDEJÓ! Alice In Chains - Check My Brain

2009. szeptember 15. - SAABI

Tegnap óta élvezhető a pár napja beharangozott AIC videó, amely a Check My Brain című tételhez készült. A videó maga "nothing special" (hiába a nagy név a rendezői székben - Alex Courtes) és talán a zenei tartalom sem annyira "ütős", mint az első single, a Looking In A View esetében. Azért ebből még ne vonjunk le messze menő következtetéseket, attól még a lemez jó lehet, a november végi Alice In Chains koncert a Pecsában meg pláne.

Alice In Chanis : Check My Brain video @ MTVu 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr941383035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.15. 16:13:03

nagyon fasza szám ... 2 hónap és meghallgatjuk élőben xD

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2009.09.15. 21:58:52

Hát igen, többszöri hallgatásra (meg fél üveg Martini után) már egész jó, Old school AIC. Imádom a minden számon végighömpölygő középmély akkordjaikat. Kathy Perryért meg bocs mindenkitől a videó végén, örültem, hogy találtam valamit, amit be tudtam illeszteni, akkor nem volt időm végignézni...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum