RockStation

Rockélet Születésnapi Party [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. augusztus 23. - sunthatneversets

Rockélet Születésnapi Party? Jól hangzik a gondolat. Sikerült is megtölteni kellemes tartalommal! Feltettük a kérdést magunknak, hogyan ünnepeljünk? Hangos rock, csajok, kaja, pia, kényelem, minőség. Aztán összeraktuk.
A végeredmény: augusztus 27., Bp, Dürer Kert, ingyenes „1 évesek lettünk Rockélet party” három teremben. Kisterem, nagyterem, és az ultraszigor FotelBár. A „biztos ott lesz halmazt” a Blind Myself, a Road, a Watch My Dying, a Buttercup, a Nasmith, a Barbears, az Avatar, a Real Lies, a K3 és a Slaughter At The Engagement Party súlyozza, a testfestett csajok és a sztriptíz show pedig az élet kellemes bugyraiba invitál! Valamint a Nomádétel.hu jóvoltából kóstolók is lesznek.
Vajon egy születésnap eltelhet süti nélkül? Nem! Hizlalunk mindenkit. Két dolog lényeges a súlyos metal és, hogy szemnek, szájnak kellemes legyen.
Aki meg inkább kellemes tábortűz hangulatra vágyik annak ott a Kovács Bence – Tanka Balázs duó, akik akusztikus műsorukkal idéznek meg régi mestereket. Reméljük tetszeni fog a FotelBár. Csak profiknak…
Ha jobbnak látjátok otthon hagyni az autót, motort, akkor a Max Taxi lesz a társatok. Budapesten belül, bárhonnan, maximum 1990.-Ft-ért szállítanak le a Dürer Kertbe.

Ami fontos: gyertek el, megiszunk valamit! Részletek a tovább után.

Rockélet Születésnapi Party!
Bp, Dürer Kert
2010. 08. 27. péntek
Ingyenes!

Nagyterem
20:00    SATEP
20:50    Nasmith
21:40    Road
23:00    Blind Myself
00:10    Watch My Dying

Kisterem
20:00    Barbears
20:50    Real Lies
21:40    Buttercup
22:40    K3
23:50    Avatar

FotelBár
22:00 Kovács Bence – Tanka Balázs (Turbo) Duo
Elmentünk, majd jövünk Tour
2 gitár, 2 ének

Info: rockelet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1002240300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum