RockStation

III. Budapesti Hard Rock Farsang!

2011. február 02. - sunthatneversets

A Hard Rock Magazin 6. születésnapját a már lassan hagyományosnak mondható Budapesti Hard Rock Farsanggal ünnepeli! Idén egy időutazásra invitálnak mindenkit, ugyanis a rendezvény alcíme „Újra itt a 80-as évek!”. Az estére három különleges előadással lepik meg a közönséget. Itt lesz a már évek óta aktívan nem működő és kizárólag ezen az estén igen érdekes felállással újra együtt muzsikáló RoTor, Magyarország első heavy metal zenekara a Stress, akik azzal a meglepetéssel készülnek, hogy a III. Budapesti Hard Rock Farsang kedvéért a ’Kísértet Kastély’ lemez felállású bandával lépnek színpadra, és, hogy ne csak a heavy metal zene szerelmesei legyenek elkényeztetve, a hard rockot a Mobilmánia fogja képviselni, akik kizárólag erre az estére egy megismételhetetlen exkluzív klub show-val készülnek. Természetesen további meglepetésekre is számíthatnak az érdeklődők. Akik ott voltak a ’80-as évek koncertjein, azok tudják, az előadások pontosan 19 órakor kezdődtek. Ezt a hagyományt is szeretnénk feleleveníteni, már csak azért is, mert így is hosszú estének ígérkezik a III. Budapesti Hard Rock Farsang!

Fontos információ!!!
A hatalmas érdeklődés miatt belépő karszalagot vagyunk kénytelenek kiadni, így a Hard Rock Magazin és a Crazy Mama Music Pub egyeztetése alapján, erre az alkalomra 500 db (!) sorszámozott belépő kerül kibocsátásra. Csak és kizárólag ezzel a karszalaggal lehet majd bejönni a terembe. A belépőket elővételben nem lehet megváltani, mivel a rendezvény ingyenes. A Crazy Mama Music Pub kapuja 18.30-kor nyílik, a koncert pedig, pontosan 19.30-kor elkezdődik.  A belépőkhöz érkezési sorrendben lehet hozzájutni!

2011. 02. 05. szombat
A 6. születésnapját ünneplő
Hard Rock Magazin – A Rock Napilap bemutatja:

III. Budapesti Hard Rock Farsang
„Újra itt a 80-as évek”
Mobilmánia (Exkluzív Klub Show)
Stress (A Kísértet Kastély lemez felállás)
RoTor (Három év után egyetlen koncertre)
+ meglepetés
Kapunyitás: 18:30 óra
Pontos kezdés: 19:30 óra
A belépés: INGYENES!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr292632603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum