RockStation

Félbeszakadt az Iron Maiden Rio De Janeiro-i koncertje

2011. március 28. - sunthatneversets

Hogy Dél-Amerikában elvakult metál rajongók élnek azt, ha máshonnan nem is, de filmes zenei anyagokról lehet tudni. Tegnap este az Iron Maiden világkörüli turnéja keretében Rio De Jaeneiro-ban a HSBC Arena-ban játszott, azaz csak játszott volna, hiszen a koncert nagyjából egy perc után félbeszakadt, miután a nyitó Satellite 15 ... The Final Frontier alatt az állóhelyen tartózkodó közönség a nagy tülekedésben áttörte a küzdőteret a színpadtól elválasztó kordont.

Miután az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson észrevette a felfordulást kérte a tömeget, hogy mindenki lépjen hátra: "Hé srácok, kérjük, nyugodjatok meg. Mindenki, egy lépést lépjen hátra. A kerítés tönkrement és ez veszélyes. Nem akarjuk, hogy bárkinek is baja essen." A zenekar tagjai ezután abbahagyták a játékot, és megkezdődött a  kordon kijavítása, ami szépen elhúzódott, aztán kiderült, hogy mégsem lehet pikk-pakk megjavítani.

Dickinson ezután közölte, hogy itt sajnos koncert nem lesz, de a zenekar ma pótolja a fellépést, aki pedig nem tud eljönni az visszakapja a jegy árát. A közönség nyugodtabb része tudomásul vette ezt is, a csalódottabbja pedig dobált mindent a színpadra és szétkapta a maradék kerítést is csak hogy legyen mára is munkája a színpadépítőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr652777542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum