RockStation

Az Eger Hardcore Fest újra Egerben

2012. augusztus 15. - sunthatneversets

Flyer Eger_1.jpgAz egri underground életben mindig kiemelt szerep jutott számos tehetséges, elszánt és tevékeny hardcore bandának, akik külön helyet töltöttek be az egri szcénában. Ennek a tevékeny létnek az eredménye a már sokadik éve megrendezésre kerülő Eger Hardcore Fest, mely olyan nevet vívott ki magának hogy az ország más területeiről is idecsőditi a műfaj rajongóit. A HC Fest már sok szórakozóhelyet megjárt (tartották már Budapesten is) azonban az egri Glo:b koncertteremben most kerül először megrendezésre.

A fellépők között olyan neveket tisztelhetünk mint a nagy múltra visszatekintő TISZTÁN A CÉL FELÉ. A srácok szövegei a Krisna-tudat szellemiségében íródtak és amint a banda neve is mutatja, elvetnek mindenféle kábítószert és erőszakot. További infókat ITT találtok róluk:

A Tisztánhoz hasonlóan nagy múltra visszatekintő zenekar az úgyszintén egri TANGO UNDERGROUND mely gyors ütemeivel és kemény szövegeivel garantáltan odaver a hallgatóságnak! Ha többet is megakartok róluk tudni akkor látogassatok el a FB oldalukra ahol 4 eddigi lemezüket is meghallgathatjátok/letölthetitek!

A bulin tiszteletét teszi az ugyancsak helyi CANNONBALL névre hallgató 5 tagú banda. A srácok számai az előző két zenekarnál valamivel lassabbak, dallamosabbak, ez azonban ne tévesszen meg senkit, punkosabb riffjeikkel ugyanúgy készek odacsapni! Külön érdekesség hogy készítettek angol nyelvű számokat is. Felvételeiket ITT hallgathatjátok meg.

A GENETIKA is több mint egy évtizede koptatja a húrokat, és hogy ezt nem hiába teszik annak tanúbizonysága számos koncert és felstúdiózott szám. A klasszikus hardcore témákat néhol trash-es ütemmekkel és lassabb részekkel ötvözik melyek így hagyják jobban kiteljesedni a dalszövegeket. Aki nemhiszi, járjon utána!

A PANEL DOGZ gyors ütemei sem fognak zsákbamacskát jelenteni. A dallamok a Genetikához hasonlóan néhol trash-es beütésűek, leginkább a Slayer riffjeire hasonlítanak, szóval aki szereti az amerikai metál legendát és nem riad vissza attól ha ezt HC-val kombinálják, az nem fog csalódni! 

A koncertet 500 HUF zenekari támogatás ellenében tekinthetitek meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr794712307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum