RockStation

Folk-Metal-Undergrond Extravaganza --- 2012.11.17.- Kék Yuk

2012. november 07. - sunthatneversets

Flyer Niburta.jpgUtolsó magyar állomásához közelít a Niburta zenekar Scream from the East lemezbemutató miniturnéja, vagyis a NiburTour 2012. A lengyelországi turnézárás előtt azonban ismét Budapestre látogatnak, és egy all-star folker bulit rendeznek nektek! November 17-én a Kék Yuk színpadán fellép a debütáló nagylemezén dolgozó Isatha, a pécsi Virrasztók, érkezik a nemrég megjelent Tükörterem anyagával az Ankh zenekar, valamint bemutatja új EP-jét az Elanor! Az est külföldi fellépője a hamarosan új koronggal jelentkező török oriental - melodeath csapat, a Gürz lesz, akik pályafutásuk során először látogatnak el hazánkba!

A koncerten már kapható lesz a Niburta zenekar októberben, a Hammerworld mellékleteként megjelent albumának, a Scream from the Eastnek, keménytokos, 12 oldalas booklettel ellátott verziója, amiket a koncertek között dedikáltatni is lehet majd! Sőt, ha a belépő mellé veszitek meg, akkor a belépő árából kedvezményt biztosítanak!

További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr794889847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum