RockStation

Ma Prágában megkezdődött a Lamb Of God énekesének pere

2013. február 04. - sunthatneversets

randy.jpg

A mai napon diszkrét külsővel jelent meg a prágai bíróságon Randy Blythe, a Lamb Of God frontembere, az ellene emberölés vádjában folyó perben. A novinky.cz beszámolója szerint az énekes vallomást tett a 2010-es eset kapcsán, ahol elmondta, hogy tartotta magát korábbi ígéretéhez és eljött a tárgyalásra. Az énekes vallomásában kifejtette, hogy bár történtek korábban is balesetek a Lamb Of God koncertjein, a rajongóknak csak igen ritkán sikerült feljutni a színpadra. (Fotó: novinky.cz)

A prágai esetre visszaemlékezve azt mondta, hogy nem volt megfelelő a kordon, a rajongók és a színpad között és a szervezés sem volt kielégítő, ráadásul aznap egy barátja haláláról kapott hírt, ami miatt ő is rossz pszichés állapotban volt.

A pszichiáterek véleménye szerint az énekes agresszív személyiség, de Blythe ennek kapcsán elmondta, hogy az agresszivitás csak a színpadi külső része és tagadta, hogy bárkit is szándékosan bántani akart volna, ezzel szöges ellentétben is áll, hogy jótékonysági rendezvényeken vesz részt a zenekarral és még a Grammy díjukat is árverésre bocsátották, hogy a bevételeket az izomsorvadásban szenvedő gyermekekkel kapcsolatos kutatásokra fordíthassák.

A várhatóan elhúzódó perben az énekes akár 10 év börtönt is kaphat, amennyiben a bíró a vád képviselőinek adna igazat. Az ügyről ide kattintva kaphattok teljes képet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr895062324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum