RockStation

EX-SAINT VITUS ÉS EX-REVEREND BIZARRE TAGOK BUDAPESTEN!

2013. november 07. - sunthatneversets

Lord Vicar.jpg

A Lord Vicar névre hallgató nemzetközi doom hordát a Reverend Bizarre feloszlását követően a gitáros Kimi Karke hozta össze 2007 őszén. Nem kisebb neveket verbuvált maga köré, mint a 90-es évek elején még a Saint Vitusban is éneklő Chritust és az angol Centurions Ghost ex-dobosát Gareth Millstedet. Tökéletes doom rock-ot játszanak, ha lehet ilyet mondani...

Külföldi turnépartnerük a norvég Purple Hill Witch hasonló stílusban utazik, mint a főbanda, ráadásul egy kiadónál is vannak. Hazai részről három teljesen különböző zenekar fog melegíteni. Lesz The Hillls, ocsmány sludge/doom-ban utaznak, majd a miskolci extrem/black/rock Karst játszik kicsit tempósabb dolgokat, az est harmadik fellépője pedig a januárban új kislemezzel jelentkező HAW lesz! A jegyárat le se merem írni.....1000 ft..... További részletek ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr45618917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum