RockStation

Dave Grohl megint nagy király volt

2015. augusztus 24. - sunthatneversets

westboro.jpg

Illetve most nem csak Dave Grohl, hanem a komplett Foo Fighters nagy király volt. Történt ugyanis, hogy múlt pénteken a zenekar Kansas Cityben adott koncertet, ahol a helyszínen a koncert előtt megjelent a Westboro  Baptist Church nevű vallási szervezet, akik a koncert megtartása ellen tüntettek, mondván az a sátántól való. A szervezet tüntetett már sok egyéb mellett az egyneműek házassága ellen, de ők zavarták meg a Slayer gitáros Jeff Hanneman temetési búcsúztatását is.

Most azonban emberükre akadtak, hiszen a Foo Fighters egy pick-up platóján begurult a tüntetés közepébe, bömbölt Rick Asthley Never Gonna Give You Up-ja és a zenekar az ellen-transzparensekről sem feledkezett meg. A demonstrációt szakértők szerint a Foo Fighters nyerte 2-0-ra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr17731006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum