RockStation

Menjünk a Parazolra duplán - Ivan & The Parazol az A38 Hajón

2015. december 02. - BETH

ivan_the_parazol_2.jpg

Az az igazság, hogy eléggé kíváncsiak vagyunk az Ivan&The Parazol új lemezének A38-as dupla bemutatójára, de a lassú tömegekhez hasonlóan a holnapi bulin már nem tudunk ott lenni. E félig-meddig bűnbánó bevezetés után jöjjön a programajánló:

November 20-án jött ki Ivánék harmadik albuma, és az All Right Nows a Rockstation szerkesztőségében is szép sikereket ért el. A 12 dal és 42 perc teljesen barátinak, és - ha mondhatjuk így – ’trendi’ időintervallumnak számít, de a részletesebb elemzés jogát a lemezbemutató koncertek után gyakorolnánk.

A banda egyike azon kevés magyar formációnak, amely szép sikereket ér el külföldön is, és tudatos, csodálatra és/vagy irigylésre méltó elszántsággal építgeti zeneipari karrierjét. Erre nyilván lehetne sok mindent mondani, ellenezni, éljenezni – de azzal mindenki egyetérthet, hogy ez a hozzáállás igen dicséretes a zeneipar átalakulása közben.

Az Ivan&The Parazol lemezbemutató koncertjét sem aprózza el, éppen ezért egyből duplán – december 3-án és 5-én is várják a vájt fülű plebs tagjait. Az első rendezvényre gyakorlatilag az összes jegy elfogyott, ezért már csak a szombati bulin van esélyetek élőben megnézni/meghallgatni a szemtelenül fiatal banda legújabb produkcióját.

Az esemény Facebook oldalát itt találod, a lemez meghallgatása pedig erősen ajánlott! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr528132916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum