RockStation

Grammy-t kapott a Ghost

2016. február 16. - sunthatneversets

ghost_grammy_2.jpg

Los Angeles-ben nemrég fejeződött be a a Grammy díjak átadó ünnepsége. A minket leginkább érintő kategóriákban volt azért meglepetés. A Legjobb Metal Előadás díját ugyanis a svéd Ghost nyerte a Cirice című dallal.

A Legjobb Rock Előadás díját az Alabama Snakes Don’t Wanna Fight című dala kapta, akik a Legjobb Rock Dal című kategóriát is behúzták. Az év Legjobb Rock Albuma a Muse Drones című lemeze lett. Taylor Swift és Kendrick Lamar több díjat is behúzott, a nyertesek teljes listáját ITT lehet megtalálni.

A gálán egyébként fellépett a Hollywood Vampires (Johnny Depp, Alice Coope, Duff McKagan, Joe Perry, Matt Sorum összeállításban) is és a decemberben elhunyt Lemmy előtt tisztelegve elnyomták a Ace Of Spades-t.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr508394788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum