RockStation

A chicagói és a philadelphiai hardcore/punk színtér zenekarai Budapesten

Soul Glo és a Lord Snow koncertek az Aurórában

2019. május 08. - sunthatneversets

lord_snow.jpgA 2019-es év Tukker szempontból csak Májusban fog elkezdődni, de onnantól kezdve elég nagy gyakorisággal fogjátok kapni a koncertinfókat. Az első esemény május 13-án lesz esedékes az Auróra klubjában, ahol két turnézó bandát nézhettek meg az USA-ból.

A chicagói és a philadelphiai hardcore / punk színtér aktív és kiemelkedő zenekarai, a Soul Glo és a Lord Snow neve ismerősen csenghet mindazoknak, akik követték az utóbbi évek underground felhozatalát. A Lord Snow járt már korábban Európában, viszont a budapesti koncert az első alkalom lesz a részükről. Az ő zenéjük a szélvész screamo szerelmeseinek fog kedvezni, akik minden bizonnyal már kívülről fújják a frissen megjelent Shadowmarks LP dalcsokrát. Az új anyag óriásit megy, ami talán az eddigi legerősebbre sikerült és mindezek mellett a hangzás egy óriási pluszt ad az összképhez. Élőben teljes megőrülés várható!

Philadelphiából a Soul Glo is most fog debütálni, akik hamarosan új anyaggal fognak jelentkezni. Az őrült hardcore / punkban utazó négyes szövegei gyakran boncolgatják a rendőri elnyomás és a rasszizmus problémakörét, amivel sajnos napi szinten szembesülnek ők is az Államokban és ezt a frusztrációt, dühöt élőben valami elképesztő módon adják át. Hazai részről a szupportot a dispolgár utódzenekara és a méltán híres Touch fogja adni.

Kezdés: 19.30 (pontosan)
A buli 22.00-ig fog tartani!
Zenekari támogatás: 1500 HUF
További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9814814134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum