RockStation

Új dalt adott ki a Pink Floyd!

2022. április 08. - theshattered

pf2022.png1994 óta először friss számot adott ki a David Gilmour és Nick Mason által fémjelzett Pink Floyd. A Guy Prattel (basszusgitár) és Nitin Sawhney-val (billentyűk) kiegészült csapat a Hey Hey Rise Up című tételt jótékonysági céllal teszi közkinccsé, a zene eladásaiból származó teljes bevételt a csapat Ukrajna megsegítésére szánja. A vendégéneket Andriy Khlyvnyuk, az ukrán Boombox énekese viszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4417799997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.04.08. 06:43:42

Zene rendben, az ének borzalom, a politikai háttér meg jól illeszkedik abba, hogy így jár az, aki önállóság helyett hagyja, hogy a nem szláv politikusai eladják a feje fölött a hazáját az AEÁ érdekeinek.
Csakhogy ennek felismerése nekik egy emberöltőig fog tartani.

filippos 2022.04.09. 18:02:06

Ez egy zenei blog, ha jól tudom. De legyen: tehát a demokratikusan (többséggel a nép által) megválasztott ukrán kormány tehet arról, hogy az oroszok bemasíroztak az országukba, mert az USA érdekeit szolgálják. Jól értem?
Ezzel szemben Mo.-n:
Az "illiberális" kormány "politikusai eladják a feje fölött a hazáját" a volt keleti blokk Kína, Oroszország érdekeinek.
Idézek tőled:
Csakhogy ennek felismerése nekik egy emberöltőig fog tartani.
Gondolom ez sokkal jobb, legalábbis számodra.
Gratulálok, ügyesen felmondtad a kormány propagandát.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum