RockStation

Friss ötleteket passzolgat a Mudvayne

2022. szeptember 09. - theshattered

mudvayne.jpgAhogy várható volt, a visszatérés mellett azért csak alkotni kezdett a Mudvayne. A nu metal veteránok egyelőre csak ötletelgetnek, passzolgatják egymás között a témákat, egy jó ideig még biztosan nem lesz belőle semmi. Chad Gray szerint addig biztosan nem, amíg nem lesz azon a szinten, amire már mindenki rábólint.

Chad Gray: "Osztottunk már meg egymással file-okat, meg ilyesmi. Csak néhány riffet. Greg stúdiózott kicsit Texasban. Fogta magát, felrántott pár témát, aztán elküldte Mattnek. Matt írt rá egy egyszerűbb metronómos dobsávot. Ezen az ötleten dolgoztam én is. Nagyon komoly, teljesen más dolog. Van néhány ötletem, amik alapján el tudok indulni, már ami az én részeimet illeti. Jó lesz ez, nagyon jó. Nyilván nem fogunk semmit sem kiadni, amíg úgy nem érzem, hogy megugorja a lécet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr517927433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum